Yrityksille

Yrityksille

Vuokraa koko hotelli yrityksesi juhliin/kokouksiin.

Kysy lisää vaihtoehdoistamme [email protected] ja 050 5171 590

Referenssit

**
Kiitos oikein mielettömistä juhlista. Kaikki järjestelyt menivät sovitusti ja jopa paremmin kuin oli oletettu. Iso kiitos myös henkilökunnalle, joka jaksoi palvella meitä todella hienosti ja otti huomioon myös juhlien aikana ylimääräiset toivomukset ja pyynnöt.
Mikäli jollain ryhmällä tai yrityksellä tarve järjestää räätälöityjä juhlia, voimme todellakin suositella.
Kiitos vielä kovasti ja varmasti tulemme myös käyttämään palveluja jollain tavalla myös jatkossa.

Habita Finland Oy

**

Sosialidemokraattinen puolue ja Työväen Sivistysliitto järjestivät syyskuussa 2021 noin 100 hengen työntekijäpäivät hotelli Jollas89:ssä. Tilat olivat toimivat ja monipuoliset sekä ruoka todella maittavaa. Henkilökunta toimi joustavasti ja päivien aikana syntyneisiin lisäpyyntöihin vastattiin ripeästi. Voin lämpimästi suositella Jollas89:ää vastaavanlaisiin tilaisuuksiin.

SDP

**

Jollaksessa hyvät, väljät tilat kokouksia varten. Mukava intiimi yökerho. Loistava iso ulkonurmikko ulkopeleihin ja muuhun oleiluun ja ajanviettoon.
Vietimme mukavan illan rantabaarilla.
Henkilökunta täytti toiveitamme aikataulujen ja kaiken muun suhteen kiitettävästi.
Keittiölle erityiskiitos: ruoka oli todella hyvää!

SICK Oy

**

Järjestimme vapaamuotoisen aluetoimintamme suunnitteluviikonlopun ja kaikki sujui todella hienosti. Henkilökunta on ammattitaitoisen osaavaa ja palvelu pelasi upeasti, meidät huomioitiin kaikin tavoin hienosti.
Kokoustilat toimivat hyvin ja ulkotiloja pääsi myös hyödyntämään kivasti. Iltamme sujui rantasaunalla rennosti päivän antia purkaen ja merimaisemista nauttien.
Suosittelemme lämpimästi kokous-/palaveri tai suunnittelupäiviin. Ja kaiken lisäksi kokeilla on taito hyppysissä

ERTO ry

**

Aliupseeriliitto on järjestänyt Hotelli Jollas89:ssä useita kokouksia ja koulutustilaisuuksia. Hotellin tilat ja palvelut ovat palvelleet meitä erittäin hyvin. Kokoustiloja on tarjolla monen kokoisille ryhmille ja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Ruoka on erinomaista ja vehreä ympäristö tarjoaa hyvät liikkumismahdollisuudet. Hotellin palvelut ovat joustaneet tarpeidemme mukaisesti.

Aliupseeriliitto ry

**