Yrityksille

Yrityksille

Vuokraa koko talo yksityiskäyttöön. Hinta alkaen 9970€

- sisältää 124 vuodepaikkaa (46 x 2hh sekä ryhmämajoitustilat 32 hlö) kokous- ja juhlatilat (12 eri kokoista ravintola-/kokoustilaa), iso nurmipiha 5,5ha, kaksi saunaa.

Tarvitsetko muuta?

Kysy lisää vaihtoehdoistamme [email protected] ja 050 5171 590

Referenssit

“Hotel Jollas89 has been the perfect location for out TorinoFilmLab – ScriptLab residential workshop 10-17 June. The staff has been kind and super collaborative during the whole week, the technical equipment was great and simple to use, the location was perfect for a writing retreat and the food was absolutely amazing. We do hope to come back soon, in the meantime we thank Esa and Anne with all of our heart for making our staying the best we could hope for.”

Torino Film Lab

**
Kiitos oikein mielettömistä juhlista. Kaikki järjestelyt menivät sovitusti ja jopa paremmin kuin oli oletettu. Iso kiitos myös henkilökunnalle, joka jaksoi palvella meitä todella hienosti ja otti huomioon myös juhlien aikana ylimääräiset toivomukset ja pyynnöt.
Mikäli jollain ryhmällä tai yrityksellä tarve järjestää räätälöityjä juhlia, voimme todellakin suositella.
Kiitos vielä kovasti ja varmasti tulemme myös käyttämään palveluja jollain tavalla myös jatkossa.

Habita Finland Oy

**

Sosialidemokraattinen puolue ja Työväen Sivistysliitto järjestivät syyskuussa 2021 noin 100 hengen työntekijäpäivät hotelli Jollas89:ssä. Tilat olivat toimivat ja monipuoliset sekä ruoka todella maittavaa. Henkilökunta toimi joustavasti ja päivien aikana syntyneisiin lisäpyyntöihin vastattiin ripeästi. Voin lämpimästi suositella Jollas89:ää vastaavanlaisiin tilaisuuksiin.

SDP

**

Jollaksessa hyvät, väljät tilat kokouksia varten. Mukava intiimi yökerho. Loistava iso ulkonurmikko ulkopeleihin ja muuhun oleiluun ja ajanviettoon.
Vietimme mukavan illan rantabaarilla.
Henkilökunta täytti toiveitamme aikataulujen ja kaiken muun suhteen kiitettävästi.
Keittiölle erityiskiitos: ruoka oli todella hyvää!

SICK Oy

**

Järjestimme vapaamuotoisen aluetoimintamme suunnitteluviikonlopun ja kaikki sujui todella hienosti. Henkilökunta on ammattitaitoisen osaavaa ja palvelu pelasi upeasti, meidät huomioitiin kaikin tavoin hienosti.
Kokoustilat toimivat hyvin ja ulkotiloja pääsi myös hyödyntämään kivasti. Iltamme sujui rantasaunalla rennosti päivän antia purkaen ja merimaisemista nauttien.
Suosittelemme lämpimästi kokous-/palaveri tai suunnittelupäiviin. Ja kaiken lisäksi kokeilla on taito hyppysissä

ERTO ry

**

Aliupseeriliitto on järjestänyt Hotelli Jollas89:ssä useita kokouksia ja koulutustilaisuuksia. Hotellin tilat ja palvelut ovat palvelleet meitä erittäin hyvin. Kokoustiloja on tarjolla monen kokoisille ryhmille ja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Ruoka on erinomaista ja vehreä ympäristö tarjoaa hyvät liikkumismahdollisuudet. Hotellin palvelut ovat joustaneet tarpeidemme mukaisesti.

Aliupseeriliitto ry

**